Pages

28 januára 2013

Vanessa Paradis je tvárou H&M pre CONSCIOUS COLLECTION


Vanessa Paradis je novou tvárou  H&M pre eko kolekciu z bio bavlny a materiálov ako je Tencel a recyklovaný polyester. Výber Vanessy Paradis je svedectvom, že módna značka má za cieľ „ponúknuť trvácnu módu  - zodpovedným klientom.“

H&M sa angažovalo, že do roku 2020 bude ponúkať kolekcie oblečenia 100% eko. Týmto spôsobom sa H&M  stále viac transformuje a navyše túto sezónu ponúka  "Conscious Collection". Ide o kolekciu oblečenia, ktorá je eko a  dbá na životné prostredie.

Komunikačná kampaň prebieha v čase, keď H&M štartuje  svetovú "H&M recycling initiative", ktorá má za cieľ zber použitého oblečenia v H&M obchodoch.  V 48 krajinách sveta sa bude od februára  zbierať použité oblečenie. Za minimálne 3 kusy oblečenia a maximálne dve tašky oblečenia na zákazníka a deň, H&M vám vydá kupón v hodnote 5 Euro.

Na videu je vidieť Vanessu Paradis oblečenú do kúskov, ktoré dýchajú eko náladou a jarou.  Touto kolekciou  švédska skupina H&M dokazuje, že si želá investovať do vývoja svojich  módnych kolekcií smerom k trvácnejšej móde. Táto filozovia korešponduje s filozofiou  Vanessi Paradis, ktorá sa vždy cítila „zodpovedne pri výbere trvalejšej módy, zdôrazňujúc svoje preferencie pre „vintage“ a  „ second-hand módu“.

Potlač, zelené farby, kvety, prírodné farby – „H&M Conscious“ nám demonštruje, že ide o eko líniu, nezabúdajúc na módne trendy. Kolekcia je k dispozícii od 25. Marca.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára